Tasje, pouch, voor zakdoekjes

Het wordt weer winter, tijd voor het vaker gebruiken van papieren zakdoekjes. Zo’n pakje in je tas gaat kapot en dan slingeren die losse zakdoekjes door je tas. Vandaar deze zakjes, tasjes, pouches. Ik vind het leuk en handig.  Ze zijn gemaakt van plarn, plastic garen van gebruikte plastic tasjes en de donkere zijn gehaakt van VHS-tape, videocassettebanden.

Tissueholder.

Pouches for handkerchiefs.

Advertenties

2 Reacties

  1. Dank je wel Marlene, voor je leuke reaktie. Als ik een patroon had dan kon je het krijgen. Ik rommel maar wat aan. Ik had eerst het papier van een pakje zakdoekjes opengeknipt en wilde dat als patroon gebruiken, maar vond dat te ingewikkeld. Nu meet ik de lengte of de breedte van wat er in moet en zet dan zoveel lossen op als nodig en haak een rechthoek. Daarna dubbel vouwen en omhaken of anders dichtnaaien. Ben benieuwd wat je er van maakt.

  2. Heyyyyyy Rik, wat een mooie creaties heb je toch…ik ben, wat toevallig, van de week ook begonnen met cassettebandjes haakwerk…erg leuk werk…zou je het patroon van die zakdoekentasjes willen delen met me?? Kom via het Hobbydoosforum op je log, klasse!!
    Hartelijke groet,
    Marlene nldutchy

Fijn als je een reactie geeft of commentaar levert!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: